pick yourself up, it's going to be okay


dsc0066

I miss a small town full of big people with big hearts. I miss the smell of grass and breathing in the dry air. I miss the concrete buildings and the  heat. I miss the small things that never seem to matter more then when they are no longer there.. And most of all i miss the strange feeling of familiarity.

Sen en tid tillbaka har jag varit tom och försökt att hitta spår som leder rätt

I have found a new place for my dreams, fantasies and wandering. Lost my way and found a magic forrest. I am surrounded by elves, trols, magicians and witches.  I kow they are there, I feel their presence, even though I  still have not seen them. It is beautiful. My own Boo'Ya Moon. Its all there. In one place. Fields of my thoughts and imagination infront of me. I collect them, sort them, rearrange and pour them out again.

 

The sun shines on me and the words fall down on the green grass, leaving everything sparkly and glittery. As colorful crystals they roll down the slopes and fall into the river. The river that makes life. It is beautiful. This is my new place. A place for dreams, fantasies and wandering. I am staying.


dsc0056


I have been reading too much Stephen King and seen Amélie one too many times.

Four be the things I'd have been better without: goodbyes, curiosity, freckles and doubt.

dsc0146

Beneath the sheets of paper lies my truth

I smile when i see a stranger on the buss reading my favourite book. Or when a pair of all stars pass me in the hallway. I smile when Regina Spektors voice comes from the radio or by the smell of hot chocolate. I smile when you share your words with me. And i smile when there seems to be no reason to smile.

mmeima


For the rest of the day i am going undercover to read for my economics test. Drinking tea and hoping my voice soon turns back to normal. 

shhh

Lately I have been living in a bubble and in a strange way i like it in here. But i am afraid it might burst. So i watch each step carefully. Try not to throw stones, because i think the bubble is made of glass. My plan is to shh and smile.

normalizejpegjhtmlkkkkkkkkkk
Putting on my headphones and some old all stars, taking the stress level down to zero and hitting the cold streets with my camera.

cheers to a new year and another chance to make it right.

mood: headache and sleepy
music: colplay - the scientist   
Come up to meet you, tell you I am sorry. You don't know how lovely you are.
oh, and i rush to the start

Nyttårsaften ble tilbrakt med fine mennesker og det er rart å tenke på at jde fleste av dem har jeg ikke kjent i mere enn ett år. Men jeg håper det blir mange flere.

 Et av mine nyttårsforsetter startet jeg med allerede noen få minutter ut i det nye året. Jeg har bestemt meg for å bli et snillere menneske. Og mens jeg og Maren stod der ute i kulden og ventet på å bli hentet fant vi en veske med penger og mobil.  Så vi tok den med til to snille politimenn. Årets første gode gjerning.

Godt nytt år, måtte det bli tusen ganger bedre enn det forrige og måtte vi alle bli bedre mennesker.

She's always buzzing just like,neon, neon

location: livingroom
mood: content
music: John Mayer - Your body is wonderland

Hello there
Søndag, du søndag. Jeg føler alle søndager er like, alle like kjedelige, meningløse, men på en rar måte også veldig gode. Jeg både hater og elsker søndager.Denne søndagen har jeg brukt til å sove lenge,trene, rydde i skapet og lekser. Det siste gikk ikke som planlagt, men jeg prøvde ihvertfall.  Ellers har helgen vært fin. Jeg smiler og jeg er sliten, men jeg smiler mest.

img8796

Nå skal jeg se hva jeg kan gjøre med en gammel bukse jeg fant innerst i skapet idag, for jeg tror at den kan bli brukbar etter litt triksing-og-miksing og merima-fantasi.

- Jeg må klippe meg. Så fort som mulig. Men jeg vet ikke hvordan. hjelpSpeak clearly, if you speak at all; carve every word before you let it fall.

location: sengen
music: Coldplay - In my place

Jeg har mer enn nok å gjøre, likevel gjør jeg stadig vekk helt andre ting.Men det går bra, så lenge jeg kommer i mål. Eller..

238266204810670d8e92overskriften er en quote av Oliver Wendell Holmes.

you haven't lost your smile. It's right there under your nose. You just forgot it was there.

Jeg våknet kjempetidlig ( 8!) og jeg trodde jeg var der. Jeg drømte om det, og i en brøkdel av et sekund trodde jeg at jeg forsatt var der når jeg åpnet øynene mine. Der hvor jeg for første gang så verden med et barns øyne. På dette stedet: http://stillhet.blogg.no/1217274857_home_is_where_the_hea.htmlOg i en brøkdel av et sekund var jeg glad.

Det har vært en fin dag. Det er snø overalt. Jeg smiler. Jeg er sliten etter denne fine dagen.

osloosloonighttime

My hero crying as we stood out their in the cold

mood: trøtt
music: Dino Merlin - Deset Mladja
bookstand: skulle ønske det var noe spennende, men nei, Advanced Level Media - Angela Bell

Jeg er så trøtt og sliten, enda jeg ikke var oppe før ti i dag. Skolen startet sent og slutta tidlig, en kombinasjon som passer meg bra. Grunnen til at jeg er trøtt likevel kan være at det bir mørkt ute så tidlig.Jeg kommer hjem fra skolen og det er allerede blitt mørkt ute. Da får jeg bare lyst til å sove, noe jeg som regel ender opp med å gjøre, selv om jeg vet jeg ikke burde.Det er trist ute når det blir mørkt før klokken er fem, så jeg håper det kommer mer snø snart så det blir litt lysere hvertfall.


img336921255199

all of these lines across my face tell you the story of who I am

location: sengen
mood: trøtt, vondt
music: Brandi Carlile - Turpentine

Aj æm sikk. Dagen har jeg brukt på fornuftige ting og ikke fult så fornuftige ting. Jeg har lest, jeg har skrevet to brev, jeg har sett på TV og jeg har spilt gitar. Fantastisk. Men jeg har vondt og det er ikke like fantastisk.

Er det bare meg, eller starter alt julestyret tidligere og tidligere for hvert år? Jul overalt. Hvis julen skal starte to måneder før og vare helt til påske, så blir det jul halve året, og da mister det litt av sjarmen. Jeg har ikke fått i meg en eneste slurk julebrus eller en smule julemarsipan i år og det frister ikke heller. Ikke ennå ihvertfall.

I asked God who I am supposed to be

Jeg føler meg tung. Jeg har ikke gjort noe som helst i hele dag. Eller jeg gjorde matte i dag tidlig da jeg stod opp. Etter det bare sov jeg og sov og sov. Nå sitter jeg her, kjeder meg litt og hodet mitt sprenger. Det gjør så vondt. Det gör så fruktansvärt ont. Det ble en merkelig fredag det her.

Kom over den videoen istad. Jeg likte det. Stemmen. Musikken. Alt. Nydelig.