tiden flyr

Bord fult av ark som for lengst skulle vært fylt ut eller kastet. Hyllene fulle av bøker som for lengst skulle vært lest. Rotete rom. Men så lite tid. Vi ser ikke menneske som passerer oss, noen ganger, ser vi ikke oss selv en gang. Timene flyr, dagene, månedene. Vi er hele tiden i farten. Hastverk. Vi løper som gale etter livet fordi det går så fort fra oss. Er det noen som i dag stoppet opp og tenkte at det har vært en fin dag, at du er fornøyd og ikke minst takknemlig for alt du har? Er det noen som i dag stoppet opp, om bare for et sekund, og tenkte over hvor heldig vi er?


Albert hammond Jr.

nickandalbert
His music makes me a happy girl. Jeg smiler og smiler. Dere som ikke har hørt om Albert Hammond Jr. eller av en eller annen merkelig grunn har hørt om han, men ikke hørt på han. Ja, da vet dere hva dere skal gjøre når dere kjeder dere og trenger en oppmuntring. Funker for meg hvertfall. I am in love with Albert.

And thousands of prisoners are calling for help

Staten Israel har siden 1948 systematisk beslaglagt og tatt kontroll over palestinsk land. I 1948 opprettet jødene på egenhånd sin egen stat på Palestinsk område, staten Israel. De første tre dagene innvandret 700 000, omtrent like mange palestinere måtte flykte fra sitt hjemsted. Siden 1948 har de vært okkupert. Mange har levd hele sitt liv i okkupasjon, isolasjon og krig. De vokser opp i flyktningleire, hva vil de huske av sin barndom annet enn krig og grusomheter?  De vet ikke om annet.

 

 I juni 2002 startet Israel byggingen av en 8 meter høy mur som skulle omringe inn alle Palestinske selvstyrte områder. Hvordan hadde vi følt det om naboen plutselig bygde en 8 meter høy mur rundt eiendommen vår og vi ikke fikk bestemme selv når vi ville ut. Når vi ikke fikk noen ting fra utsiden, ikke livsnødvendige ting en gang. FN og krigsdomstolen i Haag avsa en dom som sa at muren er et budd på menneskerettighetene og Internasjonal lov. Til tross for det forsetter utbyggingen av muren og gjør livet verre og verre for palestinerne. Flere byer er helt omringet av muren med bare én port ut, som er kontrollert av israelske soldater. Muren skiller bonden fra jorden sin, den syke fra sykehuset, arbeidere fra arbeidsplassen. Muren skiller familie og venner, den ødelegger dyrket mark og er et brudd på menneskerettighetene. Her lager vi oppstyr rundt Kina og OL på grunn av brudd på menneskerettigheter, hvorfor boikotter vi ikke Israel som har brutt menneskerettighetene i 60 år.

 

Det er krise i Palestina. De har ikke mat, vann, strøm, ingenting, de har ikke liv. 3,5 millioner flyktninger bor andre steder på vestbredden. 1 million har flyktet til Europa og USA. Palestinske landsbyer er jevnet med jorden, selv de som vil flytte tilbake kan ikke. Hva er det annet en etnisk rensing? Hva er det annet enn terrorisme? Når skal verden gjøre noe med det? Hvor mye mer skal palestinerne måtte betale før vi ser hvem som er den egentlige terroristen?is this a truth that nobody knows?
has our world all gone blind?
it's only in the black of night that you see the stars

uten navn Jeg liker å gå tur i mørket, alltid gjort det. Alt blir så klart når du tar på deg de gamle slitte all starsa, hendene i lommene og venter på at månen skal komme frem bak de mørke skyene og lyse over gatene og husene. Det har alltid vært noe i nattens stillhet som fasinerer. Det er om kvelden jeg tenker, planlegger, håper, undrer, nyter stillheten.

Men jeg har aldri sagt jeg klarer meg uten dagen, selv om kvelden er fin, natten rolig. Jeg kan leve uten mye om kvelden med månen, stjernene og stillheten. Men jeg vil ikke. For når jeg tenker meg om, så skjønner jeg, at den ene fine tingen med natten er at etter den kommer dagen.

with my own two handsI can change the world
With my own two hands
Make a better place
With my own two hands
Make a kinder place
With my own two hands
With my own
With my own two hands
I can make peace on earth
With my own two hands
I can clean up the earth
With my own two hands
I can reach out to you
With my own two hands
With my own
With my own two hands

Im gonna make it a brighter place
Im gonna make it a safer place
Im gonna help the human race
With my own
With my own two hands

I can hold you
With my own two hands
I can comfort you
With my own two hands
But you got to use
Use your own two hands
Use your own
Use your own two hands

shine a light

 ( innlegg fra i går, men kom ikke frem på grunn av tekniske problemer )

Nå skal jeg straks legge meg. Må bare fikse ting og tang først. I dag skjedde det noe som changed everything, eller kanskje ikke alt, men litt hvertfall. Hvem trodde at 15 minutter og et par kloke ord kunne forandre så mye. But it can! Nå sitter jeg her,er ferdig med alle matteleksene (hiihi) og har lest masse samfunnsfag. Fun! Det er faktisk det. Jeg liker samfunnsfag, jeg liker det prosjektet vi har nå. And I am giving it my all, så vi håper det blir bra. Jeg har også igjen blitt frelst av Outlandish, de har så bra sanger at jeg ikke vet hvordan jeg skal beskrive det. Så jeg legge meg med outlandish i øra, sovne i fred  og drømme om fred på jord og ingen problemer. Problemer som
denne : 

  

Glemte jeg å nevne at jeg har funnet the man of my dreams, jeg skal så gifte meg med han. Så nå vet dere det også.

da jeg var liten

img0007 Da jeg var liten, visste jeg at lykke var det mest verdifulle et menneske kan ha. Jeg visste at den tristeste personen i verden var den som ikke var lykkelig. Den som ikke hadde den varme, kriblende følelsen i lungene, hjertet.. magen.Jeg viste og vet fortsatt at barn er de lykkeligste små vesenene på jord, helt til det øyeblikket når de lærer å tenke over ting. Hos noen barn skjer det tidlig og derfor tilbringer de hele sin barndom i de voksnes skremmende verden, hos noen skjer det ikke så tidlig, noen lærer aldri å tenkte så dypt og lever hele livet i ignorence and bliss. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid likt bedre de som blir voksne før de burde. Av slike barn blir det bra mennesker av senere.