then it hit me

Jeg kan ikke forestille meg en Gud som bare er en refleksjon av menneskelig skrøpelighet som belønner og straffer sitt skaperverk. Ikke helle kan jeg tro at individet overlever kroppens død, selv om svake sjeler nærer slike tanker på grunn av redsel og dåreaktig egoisme.


failure and a fiasco

There's a diffrence between a failure and a fiasco. A failure is merely the absence of success. Any fool can achieve failure. But a fiasco, a fiasco is a disaster of epic propotions. A fiasco is a folk tale told to other's to make other people feel more alive because it didn't happen to them.

smile

Selv om alt ikke er bra, solen ikke alltid skinner og det regner en gang i blant så er det mye som er bra. Folk gjør dumme ting og noen ganger skuffer de deg, men husk at det er andre der ute som overrasker deg. Selv om skolen tar knekken på deg akkurat nå og du ikke vet hvor du skal snu deg for uansett hvor du ser så er det bøker som skal være lest og oppgaver om skal være ferdig. Så gjør ikke det noe, for den følelsen du får når du er ferdig med dem og har fri er priceless. Selv om det er søndag og du hater søndager, så er det ikke mange timer igjen og det er mandag. Selv om det regner og alt er grått, så kommer solen fram en eller annen gang og du vil sette mer pris på den etter så lang tid med regn. Alt er bra, du må bare se det på en annen måte. Tror jeg.


Ja, jeg er glad. Jeg orker ikke være lei mer, jeg er lei av å være lei. Smile to the world and the world smiles back, tror jeg.Jeg stresser ikke og jeg smiler. Jeg sprekker. Dagen har ikke vært bra, langt i fra, men jeg orker ikke mer. Jeg orker ikke bry meg mer, jeg streiker og jeg smiler. Det er herlig. Naturfagprøve på tirsdag og samfunnsfagfremføring. Jeg har øvd til begge og ligger ikke så dårlig ann. Skal sitte oppe lenge i kveld og lese, men det gjør meg ingen verdens ting, for snart er det hele over, snart er det sommer og skolefri og is og bading og sol og sukkerspinn og gress og blomster  og alt blir bra.

Good night good people.


de er så herlige.

Blessed are the hearts that can bend, they shall never be broken

Det har vært to merkelige dager. En dag igjen så er det helg igjen, tid går fort. Jeg har vært helt disconnected i hele dag, litt sånn til stede, men egentlig ikke til stedet. Vet ikke helt hvorfor. Tror det er fordi jeg har så forbanna vondt i hodet og da er jeg grinete. Kanskje fordi jeg ikke tok medisinen min, kanskje jeg bare er sliten. Slike dager bare kommer. Jeg har vondt i hodet og må sitte og analysere dikt ting i norsken, ikke bra. Det regna i dag også, hjelper ikke særlig det heller.

 

Men jeg har det bra, skal ikke klage mer, jeg er heldigere enn mange andre. Nå skal jeg spise litt, take my drugs og tegne litt tror jeg. Dette er en tegne dag. Kanskje jeg burde gjøre matte også, men orker bare ikke. Det får vente, selv om vi har prøve på mandag.Film til minne om Tommy Sviund :   http://www.roon.ws/tommysviund/


All I have

I never carried a rifle

On my shoulder

Or pulled a trigger.

All I have

Is a lute?s memory

A brush to paint my dreams,

A bottle of ink.

All I have

Is unshakeable faith

And an infinite love

For my people in pain.


kan det sprekke

  

Her om dagen etter litt roting i skoskapet fant jeg ut at jeg har flere all stars enn jeg trodde. Så nå har jeg kastet de ene i vaskemaskinen. Den litt skitne gråfargen har nå mistet alt det grå og ser bare skitten ut. Nå hører jeg de slår i det glasset på vaskemaskinen-  dunk, dunk og dunk- og jeg sitter og tenker for meg selv, er det mulig at det glasset kan sprekke?