She's always buzzing just like,neon, neon

location: livingroom
mood: content
music: John Mayer - Your body is wonderland

Hello there
Søndag, du søndag. Jeg føler alle søndager er like, alle like kjedelige, meningløse, men på en rar måte også veldig gode. Jeg både hater og elsker søndager.Denne søndagen har jeg brukt til å sove lenge,trene, rydde i skapet og lekser. Det siste gikk ikke som planlagt, men jeg prøvde ihvertfall.  Ellers har helgen vært fin. Jeg smiler og jeg er sliten, men jeg smiler mest.

img8796

Nå skal jeg se hva jeg kan gjøre med en gammel bukse jeg fant innerst i skapet idag, for jeg tror at den kan bli brukbar etter litt triksing-og-miksing og merima-fantasi.

- Jeg må klippe meg. Så fort som mulig. Men jeg vet ikke hvordan. hjelpde sier at øvelse gjør mester, jeg burde vært ekspert til nå

She came into my room as so many times before. I could see something was wrong by the way she lifted her eyebrows to keep the tears away. "He is dead.." She said something more, but I was already gone.

 

I have known  that long, however, I was so ... unprepared. Thousand thoughts. No words. Nothing. Most of all, some sort ofemptiness. Silence. It is strange what one moment, and three words can do.

 
I have taken down the picture. It is on the table. It is easier like that, at least for now.

Speak clearly, if you speak at all; carve every word before you let it fall.

location: sengen
music: Coldplay - In my place

Jeg har mer enn nok å gjøre, likevel gjør jeg stadig vekk helt andre ting.Men det går bra, så lenge jeg kommer i mål. Eller..

238266204810670d8e92overskriften er en quote av Oliver Wendell Holmes.

you haven't lost your smile. It's right there under your nose. You just forgot it was there.

Jeg våknet kjempetidlig ( 8!) og jeg trodde jeg var der. Jeg drømte om det, og i en brøkdel av et sekund trodde jeg at jeg forsatt var der når jeg åpnet øynene mine. Der hvor jeg for første gang så verden med et barns øyne. På dette stedet: http://stillhet.blogg.no/1217274857_home_is_where_the_hea.htmlOg i en brøkdel av et sekund var jeg glad.

Det har vært en fin dag. Det er snø overalt. Jeg smiler. Jeg er sliten etter denne fine dagen.

osloosloonighttime

My hero crying as we stood out their in the cold

mood: trøtt
music: Dino Merlin - Deset Mladja
bookstand: skulle ønske det var noe spennende, men nei, Advanced Level Media - Angela Bell

Jeg er så trøtt og sliten, enda jeg ikke var oppe før ti i dag. Skolen startet sent og slutta tidlig, en kombinasjon som passer meg bra. Grunnen til at jeg er trøtt likevel kan være at det bir mørkt ute så tidlig.Jeg kommer hjem fra skolen og det er allerede blitt mørkt ute. Da får jeg bare lyst til å sove, noe jeg som regel ender opp med å gjøre, selv om jeg vet jeg ikke burde.Det er trist ute når det blir mørkt før klokken er fem, så jeg håper det kommer mer snø snart så det blir litt lysere hvertfall.


img336921255199

all of these lines across my face tell you the story of who I am

location: sengen
mood: trøtt, vondt
music: Brandi Carlile - Turpentine

Aj æm sikk. Dagen har jeg brukt på fornuftige ting og ikke fult så fornuftige ting. Jeg har lest, jeg har skrevet to brev, jeg har sett på TV og jeg har spilt gitar. Fantastisk. Men jeg har vondt og det er ikke like fantastisk.

Er det bare meg, eller starter alt julestyret tidligere og tidligere for hvert år? Jul overalt. Hvis julen skal starte to måneder før og vare helt til påske, så blir det jul halve året, og da mister det litt av sjarmen. Jeg har ikke fått i meg en eneste slurk julebrus eller en smule julemarsipan i år og det frister ikke heller. Ikke ennå ihvertfall.