There it was the whole world wrapped inside my arms And I let it all slip away

location: on the floor with my legs up the wall
mood:
sterkt redusert på alle måter
soundtrack: one tree hill surrer i bakgrunnen. Gamle episoder, how I love them.

Det er tusen ting jeg kunne skrevet, tusen ting jeg har villet skrive, men jeg lar alt synke inn først. Lar alt falle på plass, sånn ordentlig.Så slipper jeg å slette det etter to dager. So I am taking a brake. Kanskje en dag, kanskje to, kanskje flere uker. Jeg har vel egentlig tatt den for lenge siden. Men jeg kommer tilbake, sterkere enn noen gang og på engelsk tror jeg. Or should I not?

60203kuf4
lookbook.nu

and I swear that I will never take anything for granted ever again.
No ordinary wings I'll need, the sky itself will carry me back to you

jeg skriver, sletter, skriver, sletter. Men kanskje i morgen lar jeg noe bli her.

sarah bareilles - one sweet love

read between the lines

Når jeg åpner boksen og ser ned på alle legoklossene som har samlet seg i løpet av årene, skjønner jeg at de må settes sammen til noe. Snart


Det er synd at de bare skal stå i boksen, gjemt, på et mørkt og kaldt sted. For i bruksanvisningen står det ikke: må holdes på kalde og mørke steder.


Legoklosser som bare ligger sånn i en haug mister sin funskjon.


De må bli formet.


Life is like a box of crayons.

Life is like a box of crayons. Most people are the 8-color boxes, but what you're really looking for are the 64-color boxes with the sharpeners on the back. I fancy myself to be a 64-color box, though I've got a few missing. It's ok though, because I've got some more vibrant colors like periwinkle at my disposal. I have a bit of a problem though in that I can only meet the 8-color boxes. Does anyone else have that problem? I mean there are so many different colors of life, of feeling, of articulation.. so when I meet someone who's an 8-color type.. I'm like, "hey girl, magenta!" and she's like, "oh, you mean purple!" and she goes off on her purple thing, and I'm like, "no - I want magenta!"

John Mayer!man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth

Vi har våre masker og vi bære dem alle så tett inntil oss at jeg noen ganger lurer på hva slags lim det er som holder dem på plass. De to typene jeg hater mest må være de som er overdrevent slemme og de som er overdrevent snille. Jeg er ikke sikker på hvilken som er verst, menden  første lager helt klart mer vondt. Det finnes også de som har råd til flere masker og bytter ganske ofte, de liker jeg heller ikke spesielt godt.

 Vi lever alle i et maskeradeball uten at vi er klar over det.